Friday, July 5, 2013

LUSH: Poskus podiranja Guinness World Records

So vaši poljubi prijazni živalim?
6. julij 2013 – MEDNARODNI DAN POLJUBLJANJA

Verjamemo v poljube prijazne živalim, brez krutosti!

Mednarodni dan poljubljanja, ki bo 6. julija 2013, bo Lush proslavil tako, da bo poskušal postaviti nov Guinnessov svetovni rekord v največjem številu zbranih odtisov ustnic v 12 urah. In pri Lushu želimo, da bi bili ti odtisi ustnic živalim prijazni, brez krutosti, takšni, kot bi morali biti vsi poljubi!

Lush Guinness World Records

Torej, v soboto 6. julija 2013 se po 12. uri napotite naravnost v najbližjo Lushevo poslovalnico in se nam pridružite v premagovanju prejšnjega svetovnega rekorda in postavljanju novega! Odtisi ustnic se bodo zbirali do 23. ure.

Stranke bodo lahko svoje ustnice na odtise pripravile z našo linijo izdelkov za ustnice, ki ni testirana na živalih (niti niso na živalih testirane sestavine) in ne vsebuje konzervansov. Z ustnic bomo najprej odstranili odmrlo in suho kožo s pilingom za ustnice (7,40 €).  Na izbiro so trije okusi, osnova vsakega pa je nežna mešanica mletega sladkorja in mehčalnega jojobinega olja. Potem bomo ustnice nahranili in navlažili z enim naših balzamov za ustnice (8,50 €)  z novo gazirano osnovo in brez konzervansov. Na voljo so: kultni balzam Lip Service, čokoladno pomarančni balzam Whipstick, z vaniljo, poprovo meto in medom začinjeni balzam Honey Trap ter veganski balzam None of Your Beeswax.

Lush Lip Care

In nazadnje bomo ustnice pobarvali – pripravili za zaključno dejanje, za odtis na veliki bombažni majici –, in sicer bomo to storili z izredno obstojno barvo iz linije Čustvena briljantnost (18,50 €),  ki mimogrede ravno julija praznuje svoj prvi rojstni dan. Linija Čustvena briljantnost ponuja čudovito paleto barv za ustnice in oči, ki niso samo podpora vašim čustvom, ampak tudi resnično dobre za vašo kožo. Kolekcija tekočih šmink je 100-odstotno veganska, njena vlažilna osnova sestoji iz jojobinega olja, voska kandelije in vrtničnega voska. Verjamemo (barva Verjemi – malinovo rožnat odtenek), da ne boste ob 13 barvah, med katerimi boste lahko izbirali, kar se tiče živalim prijaznih poljubov, strastni (barva Strastna – vijolično rožnat odtenek) nič manj od nas. Naša želja oziroma ambicija (barva Ambicija – jagodno rdeč odtenek) pa je, da bi združili moči (barva Moč – zlato rdeč odtenek) in šli (barva Pojdi – rožnato vijoličen odtenek) zmagi naproti. Samozavestni (barva Samozavestna – slivovo vijoličen odtenek) smo v prepričanju, da nam bo uspelo! 
Lush Emotional Brilliance

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking your time and leaving a comment! I read all the comments and I'm happy of each and every one. However: any rude, inappropriate or otherwise disturbing comments will be deleted. Do not post links in my comments unless you're asked to. If you have a blog and want me to take a look at it, contact me via contact form or e-mail. Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Help animals!

People Who Are Violent to Animals ... Rarely Stop There